Over ons

Jeff Mulder

Arjen van Hijum

Daan Noordeloos

Jeff houdt zich binnen PEBex bezig met de validiteit van onderzoekmethodes en helpt klanten bij het uitvoeren van evidence-based customer en employee experience onderzoek. Jeff richt zich op het (door)ontwikkelen van meetinstrumenten en het inzetten van data-science om van data inzicht te maken. 

Jeff heeft een achtergrond als bedrijfskundige (Vrije Universiteit), bedrijfsonderzoeker (Amsterdam Business Research Institute) en Data Scientist (Erasmus Universiteit) en is naast PEBex eigenaar van insinto

Insinto helpt klant- en service gerichte organisaties om met (big)data analyses kennis over het gedrag van medewerkers, klantbeleving en organisatieresultaten aan elkaar te koppelen. Met als doel om met gefundeerde modellen en door het combineren van verschillende gegevensbronnen het bedrijfsresultaat te verbeteren.

Van workshop tot concept, van consultancy tot marketing… Arjen werkt doorlopend aan zowel de ondersteuning van de klant als de ontwikkeling van de dienstverlening van PEBex.

Dagelijks zet Arjen met groot plezier zijn wekker om invulling te geven aan zijn passie om organisaties te ondersteuning bij het aantoonbaar verbeteren van Customer en Employee Experience.

Naast PEBex is Arjen co-founder en CEO van Store Support BV; marktleider in de Benelux op het gebied van Customer Journey Management en mystery guest-onderzoek.

“Klantfundamentalist” is de beste omschrijving die Daan kan geven als het gaat over zijn werk. Al meer dan 17 jaar werkt hij in verschillende functies waarbij klantbeleving de rode draad vormt in zijn carrière.

Daan is bij verschillende organisatie verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen en implementeren van klant-strategieën. Daarnaast heeft hij geholpen bij organisatie transformatie vraagstukken en specialiseert hij zich binnen PEBex op de organisatiekant van klant en medewerkersbeleving.

Over ons

PEBex heeft als missie het verhogen van de kwaliteitsstandaard binnen het vakgebied  Experience Management. Zodat organisaties een significant betere klant en medewerkerbeleving kunnen bieden en de wereld er een stukje leuker op wordt. 

Binnen PEBex werken we volgens de volgende waarden die sturend zijn in de samenwerkingen binnen en buiten het platform.

–  Onderzoekend; we worden gedreven door nieuwsgierigheid en de drang te willen begrijpen!

–  Toegankelijk; we willen toegankelijk zijn voor iedereen met een interesse voor ons of ons vakgebied!

–  Uitdagend; we dagen onszelf en elkaar uit om steeds een stap verder te gaan in ons denken en doen!

–  Gegrond; we onderbouwen wat we zeggen of zeggen wat we nog niet hebben onderbouwd en zijn trots op onze integriteit en identiteit!

–  Dienstbaar; we zijn dienstbaar aan elkaar en het vakgebied en geven elkaar de ruimte om te ontwikkelen!

Neem contact met ons op