EYE

KICK-OFF PEBEX 24 NOVEMBER 2016

Kick-off Platform Evidence Based Customer Experience; PEBex

Maak kennis met hét nieuwe platform op het gebied van Customer Experience

Het jonge vakgebied Customer Experience Management (CEM) krijgt steeds meer aandacht. Veel organisaties zien in dat investeren in Customer Experience essentieel is om meer waarde toe te voegen voor de klant. Helaas voldoen de resultaten vaak niet aan de verwachtingen, waardoor de aandacht en de betrokkenheid vanuit de board en de organisatie weer snel verdwijnen.

 

Inspelend op deze ‘frustratie’ hebben drie partijen hun krachten gebundeld. Daan Noordeloos, Jeff Mulder (Insinto) en Arjen van Hijum (Store Support) lanceren op donderdag 24 november in EYE Amsterdam het Platform Evidence Based Customer Experience; PEBex. Dit platform richt zich op het vinden en valideren van de best onderbouwde en meest effectieve methodes en modellen binnen het vakgebied. Dit door het bieden van een hands-on aanpak waarbij je aan de slag gaat met de uitdagingen die jij en jouw organisatie hebben op het gebied van Customer Experience en met het doel om te groeien als CEM-professional en aantoonbare verbeteringen te realiseren op dit vlak.

 

PEBex heeft als doel om de kunst en de wetenschap van CEM bijeen te brengen. Met respect voor de wetenschap wordt een effectieve, innovatieve en aantrekkelijke wijze van CEM nagestreefd. Het GROWTH-programma staat hierbij centraal. Dit is het programma dat leden in 1 jaar, in samenwerking met andere deelnemers en onder begeleiding van PEBex, zullen doorlopen. Tijdens de kick-off in EYE zal dit alles nader worden uitgelegd. GROWTH staat voor:

 

* Goal: formuleer het doel zo SMART mogelijk waarin je beschrijft wat je wilt bereiken als X, met methode/werkwijze Y

 

* Reality: formuleer zo feitelijk mogelijk wat de huidige situatie is en welke informatie ontbreekt

 

* Options: benoem de opties die je ziet om het doel te bereiken, gegeven de realiteit van dit moment

 

* Will: benoem de concrete implementatieafspraak die je maakt

 

* Test: beschrijf hoe je dit gaat testen

 

* Hypotheses: beschrijf de hypothese ten aanzien van de methode/werkwijze

 

Spreekt dit je aan en kan dit jou helpen bij het realiseren van je ambitieuze plannen op het gebied van CEM voor 2017? Geef je dan op voor de kick-off van PEBex op donderdag 24 november, om 15.00 uur in EYE Amsterdam.

 

We kijken uit naar je komst!

 

Hartelijke groet,

 

Daan Noordeloos
Jeff Mulder
Arjen van Hijum

Aanmelden Eye 24 november.